Service

Bezorging van een bestelling

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door Postnl. Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden van maandag tot en met zaterdag bezorgd door PostNL.

Heeft u uw bestelling op een werkdag voor half 4 besteld en zijn alle artikelen voorradig, dan versturen wij uw pakket nog diezelfde dag met PostNL. U ontvangt uw pakket dan de volgende dag. Heeft u uw bestelling in het weekend geplaatst, dan verzorgen wij deze de eerstvolgende werkdag. 

Zending volgen via Track & Trace

Track & Trace is een handige manier om uw pakket of zending te volgen. Door het invullen van een nummer en een postcode op deze pagina bent u direct op de hoogte van de verzendstatus van uw pakketzending. Ook de ontvanger van een zending kan een pakket volgen met Track & Trace. Na een paar handelingen weet u precies waar uw pakket zich bevindt. U ziet het ook als de zending al onderweg is naar het afleveradres.

Verzendkosten

Nederland
Binnen Nederland betaald u nooit meer dan € 3,95 aan verzendkosten per levering.
Bestellingen boven € 50,00 geen verzendkosten.

Europa 1
€ 19,50 voor verzending naar de landen:
België, Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden) en Zweden.

Europa 2
€ 25,00 voor verzending naar de landen:
Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije en Tsjechië.

Europa 3
€ 26,30 voor verzending naar de landen:
Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland en Zwitserland.

Buiten Europa
Levering buiten Europa is niet mogelijk. 

Duurzame verzending

Als duurzaam bedrijf hergebruiken we zo veel mogelijk verpakkings- en opvulmateriaal waarin producten bij ons worden geleverd.