Blog

Blanxart chocolade uit het Spaanse Catalonië.

chocolade, Blanxart, Peru, Congo, Brazilië, Filipijnen, pure chocolade, melkchocolade, biologische chocolade, Barcelona, Catelonië

In Spanje is het chocolademerk 'Blanxart' niet meer weg te denken en een ware cult. En niet voor niets, want de chocoladetabletten van Blanxart zijn van een fantastische kwaliteit. Bombons Blanxart is in 1954 in Les Corts, een wijk van Barcelona, van start gegaan. Meester-chocalatier Blanxart ging samen met vier partners zijn passie achterna en begon met een klein startkapitaal, maar het bedrijf groeide snel. Geen wonder, want de kwaliteit was ongeëvenaard. Tegenwoordig is Blanxart één van de meest pretigieuze chocolatiers en staat het productiebedrijf in San Juan Despí (Barcelona). Het handelsmerk van het Catelaanse bedrijf is hun pure, natuurlijke aanpak. De orgine chocolade is veelal van biologische oorsprong en de verpakking is eenvoudig en ambachtelijk. Chocolade zoals chocolade hoort te zijn in zijn puurste vorm. Geen poespas, maar puur natuur. Blanxart heeft het gehele productieproces, van inkoop, verwerking tot verpakking in eigen hand. 

Blanxart chocolade uit het Spaanse Catalonië.

Aanmelden voor de nieuwsbrief!

Als we leuke nieuwtjes of speciale producten te vermelden hebben, dan sturen we een leuke nieuwsbrief naar alle geïnteresseerden. Dat is meestal 1 á 2 keer per maand. Meld je nu aan!