Blog

De favoriete thee van Esther blijft lekker lang warm.

Grand Pouchong, Oolong, Formosa, Taiwan, Simon Lvelt, thee, groene thee, half gefermenteerde thee, Bredemeijer, dubbelwandige theepot, isolerende theepot.

Esther: "Toen mij gevraagd werd iets te vertellen over mijn favoriete product van Simon Lévelt vond ik dat best lastig, er zijn namelijk zoveel lekkere koffie- en theesoorten en verschillende manieren om die te gebruiken, dat ik het moeilijk kiezen vond. Thuis heb ik dan ook altijd 3 soorten koffie en meer dan 10 soorten thee op voorraad. Om op elk moment van de dag, afhankelijk van mijn stemming te kunnen kiezen wat ik ga drinken. Al jarenlang is één van mijn favorieten  de Grand Pouchong uit Formosa (Taiwan). Een heerlijk geurige Oolong met een mooi lang blad. Deze thee is heel kort gefermenteerd en heeft een lichtzoete afdronk. Echt een thee om even de tijd voor te nemen en tot rust te komen.Het liefst zet ik thee in een dubbelwandige theepot van Bredemeijer met een mooie klassieke uitstraling, waarin de thee lekker lang warm blijft. Zo kan ik heerlijk rustig van mijn thee genieten." 

De favoriete thee van Esther blijft lekker lang warm.